Премини към основното съдържание

Твоят наръчник
Как да изберем подходящата риза

Твоят наръчник Как да изберем подходящата риза
Как да изберем подходящата риза70

Дешифрираме кода на ризата

Казват, че трябва да се обличаш за работата, която искаш. Правилната риза ще ти помогне за това. Първото нещо, което трябва да направиш е да се съобразиш кройката. Слим, стандартна или свободна? След това помисли за материала. Добрата памучна риза е дишаща, издръжлива и удобна, което я прави идеална за ежедневно носене. По отношение на цвета, бялата риза е класика, която подхожда на всеки костюм, но можеш да избереш и нежни нюанси на синьото, зеленото или розовото. Всички тези елементи играят важна роля в създаването на перфектния гардероб от ризи. Потопи се в нашето ръководство, за да откриеш изкуството на това да създадеш перфектния аутфит с риза.

Слим кройка

Изработена за съвременния мъж, който цени стилната визия, слим кройката предлага стеснена талия и дизайн по тялото. Тя лесно ще подчертае фигурата ти, като същевременно не пречи на движението. Този модел може да се носи под пуловери, блейзери или якета. Независимо дали водиш важна среща или присъстваш на networking събитие, тази риза е подходяща за тези, които ценят елегантния външен вид.

null в
Твоят наръчник Как да изберем подходящата риза

Стандартна кройка

Ризата със стандартна кройка е изчистена и удобна, което я прави универсален избор за ежедневен аутфит. Класическият силует предлага достатъчно място около гърдите и талията - нито прекалено стегнат, нито прекалено свободен. Благодарение на непреходната си и спретната визия, тя може лесно да се стилизира за всеки повод. Освен това, е подходяща за мъже с всякакви форми и размери на тялото.

OLYMP null в