Премини към основното съдържание

Открий типа на тялото си

Трансформирай стила си
Ти си всичко друго, но не и обикновена
Празнувай себе си такава, каквато си, независимо от възрастта, формата или размера. Може да си висока, с извивки или по-нисичка, да имаш О-образна, А-образна, V-образна, H-образна фигура или пък фигура тип пясъчен часовник фигура, а защо не и двете едновременно. Твоето тяло е уникално, както и твоят стил.

Това ръководство ще ти помогне да разбереш фигурата си и ще ти даде практични модни съвети, които могат да те отведат към най-големите промени.
Готова ли си да започваме?
Ти си висока, миньонче или пък с извивки?
Дрехите трябва да ти пасват, а не обратното. Асортиментите, създадени за високи жени, миньончета и дами с извивки, гарантират, че няма да се налага да се сблъскваш с елементи като къси ръкави или панталони, които трябва да бъдат силно разкроени. Нашето ръководство е тук, за да ти е от помощ, докато разглеждаш широкия набор от продукти, създадени, за да подчертаят външния ти вид.
Висока фигура Ти си по-висока от 175 cm? Открий подбраните от нас модни вдъхновения за високи дами, които ще ти помогнат да изразиш уникалния си стил.
Миньонче Ти си по-ниска от 165 cm? Открий подбраните от нас модни вдъхновения за миньончета и ще намериш новите си любими дрехи.
С извивки Добре очертани ли са бедрата и гърдите ти? Разгледай нашите модни вдъхновения за жени с извивки и открий модели, които ще обгърнат красивите ти форми.
Каква е твоята фигура?
Формата на тялото няма нищо общо с размера на дрехите ти, а се основава на пропорциите на тялото ти. Най-често срещаните форми са круша, обърнат триъгълник, ябълка, правоъгълник и пясъчен часовник. Разбери коя е твоята и открий идеалните стилове, които да подчертаят силните ти страни.
Фигура тип "круша" Най-обемната част от твоята фигура е около кръста, а горната част на тялото ти е по-деликатна.
Фигура тип "обърнат триъгълник" Горната част на тялото ти е по-обемна, раменете ти са по-широки от ханша и краката.
Фигура тип "ябълка" Раменете ти са по-широки от бедрата ти и имаш закръглена средна част на тялото, без дефинирана талия.
Фигура тип "пясъчен часовник" Имаш ясно изразена талия и сравнително равни ханш и гръдна обиколка.
Фигура тип "правоъгълник" Стройна си и бедрата и талията ти са със сходна обиколка.
Откри правилния артикул за теб. Какво следва?
Подбрахме най-подходящите модели за всяка фигура, за да можеш да се насладиш на индивидуалния си стил. Независимо дали търсиш новите си любими джинси или рокля, която да впечатлява, разгледай нашите ръководства за вдъхновение, за да откриеш модели, които да подчертаят теб - такава, каквато си.
Най-добрите дънки за теб
Най-добрите панталини за теб
Най-добрите рокли за теб
Най-добрите топове за теб
Най-добрите блузи за теб
Най-добрите дрехи за навън за теб