Премини към основното съдържание
Спаси любимите си маратонки с едно просто домашно средство. Използвай ежедневните си домакински герои като сапун за съдове или сода за хляб, две четки с косъм (мека и твърда), оцет, здрава четка за зъби и чифт чорапи, а ние ще ти покажем как да върнеш живота на любимите си маратонки.
1. Свали връзките на обувките и ги постави в купа с вода и сапун (или опитай със смес от сода за хляб и оцет). Размачкай ги малко и ги остави да изсъхнат на въздух.

2. Натъпчи хубаво обувките с чорапи, за да запазят формата си.

3. Вземи четка за обувки с мек косъм, за да отстраниш всички замърсявания и прах. Използвай четка за зъби, за да почисти тесните места.

4. Сега е време да се заемеш с подметката. Използвай четката с твърд косъм, за да почистиш всички по-груби замърсявания.

5. Сега намокри същата четка, добави малко сапун и почисти подметката. Избърши я с микрофибърната кърпа. Почисти по-тесните участъци с четка за зъби.

6. Намокри четката с мек косъм. Добави малко препарат за съдове и почисти горния слой на обувката. Ако е необходимо, използвай четка за зъби, като след почистването избършеш обувката с кърпа.

7. Остави обувките си да изсъхнат на въздух при стайна температура, но ги пази от пряка слънчева светлина.

Ето това е! - Много е просто! 🙌
Домашно лечение за твоите маратонки